VERKOSTO

Suomessa yritykseni Avaja Open Oy:n ympärille on rakentunut viestinnän ja innovaatioiden osaajien verkosto. Kokoan aina parhaan mahdollisen joukkueen asiakasta varten.

Riku Siivosen kanssa olemme tehneet rajoja ylittävää muutostyötä viestinnän keinoin jo vuodesta 2010 alkaen. Riku on Suomen johtavia mediainnovaattoreita, joka vaikuttaa mm Long Playn ja Harry Harkimon taustalla. Riku on myös Viesti-lehden päätoimittaja.

Työpajojen fasilitoinnissa kumppanini on kokenut Art of Hosting -fasilitaattori Kirsi Joenpolvi.

Toimintatutkimuksessa teen yhteistyötä Aalto-yliopiston tutkija, KTT Maria Joutsenvirran kanssa. Maria on erikoistunut organisaatiomuutokseen ja uudenlaiseen arvonluontiin. Marian uusin kirja löytyy täältä.

Innovaatioprosessien viestinnässä olen usein tehnyt innostavaa yhteistyötä Noon-kollektiivin rautaisen Noora Jokisen kanssa.

Yhdysvalloissa yhteistyökumppaninani on GSGC Ventures, maailman johtavien innovaatiosysteemien tutkijoiden ja konsulttien verkosto, jota vetää johtamisen, teknologian ja innovaatioiden professori Elias G. Carayannis, George Washington Universitysta.